Qobuz
Welcome to the AudioShark Forums.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Qobuz

  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    virginia
    Posts
    238
    Post Thanks / Like

    Qobuz

    I currently ...on my Lumin app..don't have a Qobuz icon..if i sign up for Qobuz does the icon automatically appear..?
    Listening Room: 25' L x 18' W x 23' H..system on the long wall
    Speakers: Tidal 'Contriva Diacera-SE
    Amps: Chalice Audio 'Grail' SET mono blocks with Psvane WE 845 / 300b tubes
    Source: Lumin A-1 Network Music Player with upgraded PSU
    Cables:
    Silent Source 'Reference' RCA Interconnects
    Cerious Technology CT Matrix speaker cables
    Silent Source 'Reference' Power Cords x 2
    Core Technology CPT E-300 Power Cord x 1
    Revelation Audio Cat 8+ Ethernet Cable

    REL 212 SE Subwoofer x 2




    Tweaks:
    Stillpoints Ultra SS under amps
    EVP HDR isolators 2" x 8...under my Lumin A1 and PSU
    EVP HDR isolators 4" x 16..under my Tidal speakers and my REL 212 SE subs

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Tallahassee, Florida
    Posts
    2,405
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    It should be between the Tidal and radio icon's whether you have it or not.
    Main - JVC QL-Y7/Denon Dl-301 Mk II, Gold Note PH-10, Nuprime CDT-8, Teac Reference NT-505, PS Audio DirectStream DAC w/Bridge II, BHK Preamp with BHK 250 amp or Kinki EX-M1, Verity Audio Otello, (2) Rythmik F12SE, Dueland IC's, Triode Wire Labs SC & PC's, Equi=Core 1800, PI Audio Uberbuss, Timbernation rack

    Family Room - Oppo UDP-203, Auralic Aries, W4S Recovery with iPower, Nuprime DAC-10, Mivera Purepower, Nola KO's, (2) Rythmik F-12G, Audio Sensibility SC & IC's, Neotech PC's, SurgeX SA-1810

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    virginia
    Posts
    238
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    Yes i know..but there is no icon between the Tidal icon and Radio icon..Does it automatically show up when i sign up..?
    Listening Room: 25' L x 18' W x 23' H..system on the long wall
    Speakers: Tidal 'Contriva Diacera-SE
    Amps: Chalice Audio 'Grail' SET mono blocks with Psvane WE 845 / 300b tubes
    Source: Lumin A-1 Network Music Player with upgraded PSU
    Cables:
    Silent Source 'Reference' RCA Interconnects
    Cerious Technology CT Matrix speaker cables
    Silent Source 'Reference' Power Cords x 2
    Core Technology CPT E-300 Power Cord x 1
    Revelation Audio Cat 8+ Ethernet Cable

    REL 212 SE Subwoofer x 2




    Tweaks:
    Stillpoints Ultra SS under amps
    EVP HDR isolators 2" x 8...under my Lumin A1 and PSU
    EVP HDR isolators 4" x 16..under my Tidal speakers and my REL 212 SE subs

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Tallahassee, Florida
    Posts
    2,405
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    To my recollection it has always been there. It's even shown as there in the demo.
    Main - JVC QL-Y7/Denon Dl-301 Mk II, Gold Note PH-10, Nuprime CDT-8, Teac Reference NT-505, PS Audio DirectStream DAC w/Bridge II, BHK Preamp with BHK 250 amp or Kinki EX-M1, Verity Audio Otello, (2) Rythmik F12SE, Dueland IC's, Triode Wire Labs SC & PC's, Equi=Core 1800, PI Audio Uberbuss, Timbernation rack

    Family Room - Oppo UDP-203, Auralic Aries, W4S Recovery with iPower, Nuprime DAC-10, Mivera Purepower, Nola KO's, (2) Rythmik F-12G, Audio Sensibility SC & IC's, Neotech PC's, SurgeX SA-1810

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    virginia
    Posts
    238
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    Not there on mine???
    Listening Room: 25' L x 18' W x 23' H..system on the long wall
    Speakers: Tidal 'Contriva Diacera-SE
    Amps: Chalice Audio 'Grail' SET mono blocks with Psvane WE 845 / 300b tubes
    Source: Lumin A-1 Network Music Player with upgraded PSU
    Cables:
    Silent Source 'Reference' RCA Interconnects
    Cerious Technology CT Matrix speaker cables
    Silent Source 'Reference' Power Cords x 2
    Core Technology CPT E-300 Power Cord x 1
    Revelation Audio Cat 8+ Ethernet Cable

    REL 212 SE Subwoofer x 2




    Tweaks:
    Stillpoints Ultra SS under amps
    EVP HDR isolators 2" x 8...under my Lumin A1 and PSU
    EVP HDR isolators 4" x 16..under my Tidal speakers and my REL 212 SE subs

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Hong Kong
    Posts
    1,426
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    The icon can disappear if the service is disabled in Lumin app - this is a feature.

    In Lumin app settings, please enable Qobuz and enter your Qobuz login.
    Peter Lie
    LUMIN Firmware Lead

  7. Thanks Ritmo thanked for this post
  8. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    virginia
    Posts
    238
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    Peter..thanks..that did it..
    Listening Room: 25' L x 18' W x 23' H..system on the long wall
    Speakers: Tidal 'Contriva Diacera-SE
    Amps: Chalice Audio 'Grail' SET mono blocks with Psvane WE 845 / 300b tubes
    Source: Lumin A-1 Network Music Player with upgraded PSU
    Cables:
    Silent Source 'Reference' RCA Interconnects
    Cerious Technology CT Matrix speaker cables
    Silent Source 'Reference' Power Cords x 2
    Core Technology CPT E-300 Power Cord x 1
    Revelation Audio Cat 8+ Ethernet Cable

    REL 212 SE Subwoofer x 2




    Tweaks:
    Stillpoints Ultra SS under amps
    EVP HDR isolators 2" x 8...under my Lumin A1 and PSU
    EVP HDR isolators 4" x 16..under my Tidal speakers and my REL 212 SE subs

  9. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Florida
    Posts
    2,315
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    Once again, great service from Lumin and Peter!
    _______________

    Mike

  10. Likes Mike, wklie, FDPDK liked this post
  11. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Palm Coast, FL 'The Hammock'
    Posts
    3,601
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    Hey Peter, is there a way to tell the QoBuz version that's resident in the Lumin app.

    My Qobuz version on my desktop notes: 5.0.1 - b002
    Chris

    (2 Chl): Kef 201/2, Pass xa30.5, W4S STP-SE Lumin D1, VPI Classic 1, Manley Chinook, Dynavector DV20x2L.exaSound e32 mk11, Marantz SA11S2. ( computer) Win7, Synology DS413 NAS ,Vincent SP-331MKII , Quicksilver LS,Vapor Audio Breeze, Rythmik F12se. Cables: Acoustic Zen, DL Labs, Blue Jean.. ,Bryston BCD-1,Timbernation Rack,

  12. #10
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Tallahassee, Florida
    Posts
    2,405
    Post Thanks / Like

    Re: Qobuz

    Chris

    Have you looked at the settings once you are inside the Qobuz app on the Lumin?
    Main - JVC QL-Y7/Denon Dl-301 Mk II, Gold Note PH-10, Nuprime CDT-8, Teac Reference NT-505, PS Audio DirectStream DAC w/Bridge II, BHK Preamp with BHK 250 amp or Kinki EX-M1, Verity Audio Otello, (2) Rythmik F12SE, Dueland IC's, Triode Wire Labs SC & PC's, Equi=Core 1800, PI Audio Uberbuss, Timbernation rack

    Family Room - Oppo UDP-203, Auralic Aries, W4S Recovery with iPower, Nuprime DAC-10, Mivera Purepower, Nola KO's, (2) Rythmik F-12G, Audio Sensibility SC & IC's, Neotech PC's, SurgeX SA-1810

 

 
Page 1 of 2 1 2 LastLast