Welcome to the AudioShark Forums.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 101 to 137 of 137

Thread: Forum Update

  1. #101
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Denmark
    Posts
    408

    Re: Forum Update

    Good to know its not just me , but i also thought it was "spam". As it seemed at bit odd to me.
    Thanks guys.
    Flemming

  2. #102

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by FDPDK View Post
    This message popped up in the field where there normally are some adds , is that real or some scam i am suspicious , thats why i choose to ask here.
    Dear FDPDK,

    The IP address you registered in this forum is known to be used for spammer activities before.

    Therefore your member account is not activated yet. Please contact us and request activation so that we can activate your member account manually.

    Until you contact us, your account will not have any post permissions in the forum.

    Thanks for understanding!
    Should be gone now.

    Ignore this please, I'm setting up some protection for spammers.

  3. #103
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    Denmark
    Posts
    408

    Re: Forum Update

    It is,, thanks.
    Flemming

  4. #104
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    North Carolina
    Posts
    513

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Calvin View Post
    Me too. "The IP address you registered in this forum is known to be used for spammer activities before."

    Very insulting to say the least.
    Me too.

  5. #105
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Milford, MI
    Posts
    3,327

    Re: Forum Update

    The site is getting spamed.
    Jim

    D'Agostino Momentum M-400's & HD Pre-amp
    Wilson Alexandria X2 Series 2 speakers
    Digital: dCS Vivaldi DAC, Clock & Upsampler
    Analog: SME 20/3 with Esoteric E-03 Phono
    Transparent Opus Speaker Cable & Interconnects & Opus Power Cords
    Power Cords on Digital: Shunyata

  6. #106
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Bucks County PA
    Posts
    2,732

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by still-one View Post
    The site is getting spamed.
    Yeah, one of my threads just got spammed too

    How do your packages get delivered?
    -----------------
    Brian

    Main System -
    Rotel 1072 CDP / Rega P3 > Luxman 505UX Mark II > Dynaudio Audience 82s > Synergistic Cables

    Secondary - OPPO 93 > VAC CLA 1 MKII Pre > Odyssey Stratos > JM Labs Tantal 509s > Tara Labs Cables


  7. #107
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Vancouver Island, British Columbia, Canada
    Posts
    8,852

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Shadowfax View Post
    Yeah, one of my threads just got spammed too

    How do your packages get delivered?
    50 times now, by the same spammer!

    Edit: And it keeps getting worse ... 55
    ~ Bob ~
    "And it Stoned me to my Soul" Van Morrison
    ClickAudiophile Audition
    Snoopy as the Red Baron attack
    Avatar = The Alan Parsons Project - Eye in the Sky (1982 - orbiting)

  8. #108
    Audioshark
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    25,893

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by NorthStar View Post
    50 times now, by the same spammer!

    Edit: And it keeps getting worse ... 55
    Fixed now?


    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    My Systems: http://www.audioshark.org/showthread...481#post158481

    "We can hear everything we measure, but we can't measure everything we hear. Let your ears be your guide."

    Dealer for: Aqua Hi-Fi, Audio Research, Aurender, AudioQuest Cables & Power Products, Avantgarde Acoustics, Avid HiFi, Ayre Acoustics, Berkeley Audio Design, Boulder Amplifiers, Bowers & Wilkins (B&W), Bryston, Chord, EMM Labs, FirstWatt, Focal Headphones, Furutech, Fyne Audio Loudspeakers, GigaFoil, Gryphon Audio, Harbeth Loudspeakers, Hegel, HiFi Man, ISO Acoustics, Keces Power Supplies, Kuzma Turntables, Lumin, Luxman, Magico Loudspeakers, MBL Speakers & Electronics, MSB Technologies, MySonicLabs Phono Cartridges, Naim Audio, Ortofon, Pass Labs, Quadraspire, Shunyata Research, SimAudio, Stein Music Products, Stenheim Loudspeakers, Stillpoints, T+A Electronics, TechDAS/AirForce Turntables, VAC, Vicoustics, Viva Audio, VPI Industries, WireWorld Cables.

    https://suncoastaudio.com/
    Phone: 941-932-0282
    Facebook: https://www.facebook.com/Suncoast-Au...1105178279194/

  9. #109
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Silicon Valley
    Posts
    2,412

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by BlueFox View Post
    Starting today, every time I look at this site I get a full page ad. I have to kill it to see the groups. Is this something new, or another computer virus?


    Attachment 28104
    Whatever caused this yesterday is fixed today. Thank you.
    Bud

    Lumin X1
    Sony XA-5400ES SACD
    Pass XP-22 pre, X600.5 amps
    Magico S5 MKII Mcast Rose speakers, SPOD spikes

    Shunyata Triton v3/Typhon QR for preamp, Denali 2000 (2) for amps
    Shunyata Sigma XLR analog ICs, Sigma speaker cables
    Shunyata Sigma HC (2), Sigma Analog, Sigma Digital, Z Anaconda (3) power cables

    Mapleshade Samson V.3 four shelf solid maple rack, Micropoint brass footers
    Three 20 amp circuits.

  10. #110
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    saṃsāra
    Posts
    608

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Logician View Post
    ...As for badly formatted pages, a screenshot will be appreciated.
    a few screenshots of the FUBARness...

    oooops -- after clicking the insert image button the pop-up window only has the functionality to point to a url for -- the ability to upload a pic from your computer is now missing.

    almost every aspect of the site is now for me FUBAR!!!!! i am not experiencing this on other web-site including on using the same forum software.
    kanjiroba yak + roon rock > t+a dac8 dsd > almarro a318b > viking acoustics berlin r mk2 | alp-tone audio analog cables

  11. #111

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by aKnyght View Post
    a few screenshots of the FUBARness...

    oooops -- after clicking the insert image button the pop-up window only has the functionality to point to a url for -- the ability to upload a pic from your computer is now missing.

    almost every aspect of the site is now for me FUBAR!!!!! i am not experiencing this on other web-site including on using the same forum software.
    If you want to upload a pic from your computer, you can can click "MANAGE ATTACHMENT" instead of IMG link button.

    We had this functionality until yesterday and its now removed due to the requests of other members as you can read above. They simply wanted to have full images, not attachments when they point to a image in a third party site.

    So now:
    * images to the third party sites is brought here via INSERT IMAGE button
    * Images loaded from your computer is brought here as attachments via MANAGE ATTACHMENTs button.

  12. #112
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    saṃsāra
    Posts
    608

    Re: Forum Update

    re: image insertion -- before all the "upgrades" one could simply use the inset image button and it would create an attachment as well as display the full image -- looks like now you have to go advanced, manage attachments, upload ...and, then all that is displayed is the clickable thumbnail... so, now every time you want to view an image someone includes as an attachment (from a browser) you have to click the thumbnail and wait for it to load in a pop-up or even another tab -- this new feature is not very helpful / user friendly for those of us accessing the site via a browser.

    fwiw: other forums provide for the insertion of image by simple drag-and-drop as well as copy-and-paste when using a browser -- not sure why that is/was not possible.

    anyway, attached are screenshots of the FUBARness -- not a web developer but it seems to be some error/bug in the HTML code is failing and causing pages to not load completely or at all -- just my guess.
    Attached Images Attached Images
    kanjiroba yak + roon rock > t+a dac8 dsd > almarro a318b > viking acoustics berlin r mk2 | alp-tone audio analog cables

  13. #113
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    saṃsāra
    Posts
    608

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Mike View Post
    ...Discourse is good, I’m just not keen on it’s layout.
    might spend some time on a site using discourse such as the roon community site -- once i got used to the UI, i actually quite like it ...and, it has more useful and user-friendly functionality.

    not trying to be a troublemaker -- its just if you are spending time and resources to implement / troubleshoot the current software then at some point it might make sense to consider another software vendor (with a more modern product).
    kanjiroba yak + roon rock > t+a dac8 dsd > almarro a318b > viking acoustics berlin r mk2 | alp-tone audio analog cables

  14. #114
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Silicon Valley
    Posts
    2,412

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Logician View Post
    * Images loaded from your computer is brought here as attachments via MANAGE ATTACHMENTs button.
    Testing. There are no buttons for Quick Reply.
    Bud

    Lumin X1
    Sony XA-5400ES SACD
    Pass XP-22 pre, X600.5 amps
    Magico S5 MKII Mcast Rose speakers, SPOD spikes

    Shunyata Triton v3/Typhon QR for preamp, Denali 2000 (2) for amps
    Shunyata Sigma XLR analog ICs, Sigma speaker cables
    Shunyata Sigma HC (2), Sigma Analog, Sigma Digital, Z Anaconda (3) power cables

    Mapleshade Samson V.3 four shelf solid maple rack, Micropoint brass footers
    Three 20 amp circuits.

  15. #115
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Palm Coast, FL 'The Hammock'
    Posts
    3,972

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by BlueFox View Post
    Testing. There are no buttons for Quick Reply.
    There is Post Quick Replay
    Chris

    (2 Chl): Pass xa30.5, W4S STP-SE Lumin D1, VPI Classic 1, Manley Chinook, Dynavector DV20x2L.exaSound e32 mk11, Marantz SA11S2. ( computer) Win7, Synology DS413 NAS ,Vincent SP-331MKII , Quicksilver LS,Vapor Audio Breeze, Rythmik F12se. Cables: Acoustic Zen, DL Labs, Blue Jean.. ,Bryston BCD-1,Timbernation Rack,

  16. #116
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Vancouver Island, British Columbia, Canada
    Posts
    8,852

    Re: Forum Update

    Yes there is, I just used it to type this.
    ~ Bob ~
    "And it Stoned me to my Soul" Van Morrison
    ClickAudiophile Audition
    Snoopy as the Red Baron attack
    Avatar = The Alan Parsons Project - Eye in the Sky (1982 - orbiting)

  17. #117

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by aKnyght View Post
    anyway, attached are screenshots of the FUBARness -- not a web developer but it seems to be some error/bug in the HTML code is failing and causing pages to not load completely or at all -- just my guess.
    I'm trying to produce the display problem you are having but I am not able to.

    I tested with latest version safari on an ipad and page displays are fine for me.

    Could you please try these:
    1- On your safari, go to the end of the page, and on the bottom right you'll see a pulldown menu (BLueDemon/Default Mobile Style). Please change that (if its BlueDemon, make it Default mobile style and if its default mobile style, change it to BlueDemon). Let's see if it will help.
    2- Please try visiting site with another browser on your Mac (eg. chrome) and let me know if its also displaying the pages wrong.
    3- What about a different device? Eg. how the page looks if you visit from your iphone/ipad safari?

    If any other Mac/safari users here, I'd also like to hear from them if they have a similar display problem or not.

  18. #118
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    saṃsāra
    Posts
    608

    Re: Forum Update

    thanks for looking at this!

    1. seems to be OK when switching to default mobile style. toggling back to blue daemon still produces the same bad page loads

    2. safari is the only browser i have installed -- maybe other using safari can tell us if there are any page loading issues?

    3. loading on safari on an iphone seems otobe OK w/ both blue daemon and default mobile styles -- i did get on slightly bad page load with blue daemon (bad background loading but text and boxes, buttons, were OK) but was unable to reproduce it with many attempts at that page and others

    note: i don't have any prior experience with default mobile style but things at least seemed OK
    kanjiroba yak + roon rock > t+a dac8 dsd > almarro a318b > viking acoustics berlin r mk2 | alp-tone audio analog cables

  19. #119

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by aKnyght View Post
    thanks for looking at this!

    1. seems to be OK when switching to default mobile style. toggling back to blue daemon still produces the same bad page loads

    2. safari is the only browser i have installed -- maybe other using safari can tell us if there are any page loading issues?

    3. loading on safari on an iphone seems otobe OK w/ both blue daemon and default mobile styles -- i did get on slightly bad page load with blue daemon (bad background loading but text and boxes, buttons, were OK) but was unable to reproduce it with many attempts at that page and others

    note: i don't have any prior experience with default mobile style but things at least seemed OK
    So its seems its somehow related to your Mac's safari. I'm not a Mac/Safari guy so I'm not able to tell you how you can do these but cleaning cookies and especially "cache" in your safari could really help.

    Until that, you can also use "mobile style" but its pretty limited, you can't access certain pages (eg. your user forum settings page) with mobile style so it would be a good idea to use it temporarily.

    You can also try a different browser on your mac. As far as I know Chrome and Firefox exists in apple store and they are free. Please try to install one of those and you can browse the site with them until safari issue is fixed.

    Unfortunately I'm not able to help more than that but I strongly believe its somehow related to the safari in your mac (and I suspect "safari cache" very strongly). If there were a general problem with safaris, safari in your iphone or in my ipad would also have the same problem.

  20. #120

  21. #121
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Vancouver Island, British Columbia, Canada
    Posts
    8,852

    Re: Forum Update

    It's great Logician (and Mike too) that you're helping to make everyone's browsing experience pleasurable here @ Audioshark.
    ~ Bob ~
    "And it Stoned me to my Soul" Van Morrison
    ClickAudiophile Audition
    Snoopy as the Red Baron attack
    Avatar = The Alan Parsons Project - Eye in the Sky (1982 - orbiting)

  22. #122
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2020
    Location
    United States
    Posts
    28

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Logician View Post
    Unfortunately I'm not able to help more than that but I strongly believe its somehow related to the safari in your mac (and I suspect "safari cache" very strongly). If there were a general problem with safaris, safari in your iphone or in my ipad would also have the same problem.
    Yeah, it appears to be related to the cache, I had some of these issues today and yesterday on my iPad and “Clear History and Website Data” resolved it.

  23. #123

    Re: Forum Update

    Did the list of the 5 or 6 most recently active threads that used to live at the very bottom of the main page go away permanently? Maybe I was the only one to use it, but I found it very handy for quickly locating recent topics. I know I can just use the "mark all posts read" when I leave the page, and only new things will be highlighted next time. But that takes a user action, and doesn't seem to follow from one platform to another (i.e. if I'm logged in via desktop vs phone).

    The "newest posts" sidebar on the right of the screen is similar to the functionality that went away, but it shows posts rather than threads. So if one subject gets a bunch of replies quickly, that's all that shows up in the sidebar. The "trending topics" sidebar must use a heat map algorithm, as several of the things it shows haven't had activity for weeks (but do have a high total post count).

    All minor stuff, and I continue to greatly appreciate all of the effort Mike and the rest of you put in to maintaining this community!
    Jeff

    My System
    Streamer/Server: Aurender N100H; Disc Player: Oppo UDP-205; DAC: PS Audio Directstream Jr; Preamp: Wyred 4 Sound STP-SE Stage 2; Power Amp: ATI AT542NC; Speakers: Focal Sopra No. 3; Cables:
    Wireworld, Kimber, Cullin; Power: Ansuz Mainz8 X-TC, PS Audio Dectet, Furutech outlets

  24. #124

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by 2FlyingYorkies View Post
    Did the list of the 5 or 6 most recently active threads that used to live at the very bottom of the main page go away permanently? Maybe I was the only one to use it, but I found it very handy for quickly locating recent topics. I know I can just use the "mark all posts read" when I leave the page, and only new things will be highlighted next time. But that takes a user action, and doesn't seem to follow from one platform to another (i.e. if I'm logged in via desktop vs phone).
    It is putting some burden on the server so we've temporarily disabled it. We need to decide its faith after some monitoring.

    In the meantime, does this URL help you to achieve the latest posts:
    https://www.audioshark.org/search.ph...19&showposts=1

    Also what about What's New/Activity Stream (https://www.audioshark.org/activity.php). It displays all new activity including new posts.

  25. #125
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Vancouver Island, British Columbia, Canada
    Posts
    8,852

    Re: Forum Update

    I also noticed that under Activity Stream > What's New? > More Activity ... the last one, "More Activity" is inoperative now; it simply brings you to the top of the page with the same last 30 messages (posts).

    That feature wasn't working about a week ago, then it came back and working again briefly, and now it seems to be not working anymore. A simple observation, nothing more, no deception, no complaint, no nothing else than just an observation.

    It is what it is. Can we have a Dark Mode?

    @ least we have many cool emojis. I like that.
    ~ Bob ~
    "And it Stoned me to my Soul" Van Morrison
    ClickAudiophile Audition
    Snoopy as the Red Baron attack
    Avatar = The Alan Parsons Project - Eye in the Sky (1982 - orbiting)

  26. #126

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Logician View Post
    It is putting some burden on the server so we've temporarily disabled it. We need to decide its faith after some monitoring.

    In the meantime, does this URL help you to achieve the latest posts:
    https://www.audioshark.org/search.ph...19&showposts=1

    Also what about What's New/Activity Stream (https://www.audioshark.org/activity.php). It displays all new activity including new posts.
    Wasn't aware of either of those functions. The first one certainly gives you all of the recent activity. Maybe without the "mystery" of the recent threads list (have to go click to see what it's about), but pretty close.
    Jeff

    My System
    Streamer/Server: Aurender N100H; Disc Player: Oppo UDP-205; DAC: PS Audio Directstream Jr; Preamp: Wyred 4 Sound STP-SE Stage 2; Power Amp: ATI AT542NC; Speakers: Focal Sopra No. 3; Cables:
    Wireworld, Kimber, Cullin; Power: Ansuz Mainz8 X-TC, PS Audio Dectet, Furutech outlets

  27. #127
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Location
    Silicon Valley
    Posts
    2,412

    Re: Forum Update

    How do you make a New post? I go to the index page, but can no longer make a new post.
    Attached Images Attached Images
    Bud

    Lumin X1
    Sony XA-5400ES SACD
    Pass XP-22 pre, X600.5 amps
    Magico S5 MKII Mcast Rose speakers, SPOD spikes

    Shunyata Triton v3/Typhon QR for preamp, Denali 2000 (2) for amps
    Shunyata Sigma XLR analog ICs, Sigma speaker cables
    Shunyata Sigma HC (2), Sigma Analog, Sigma Digital, Z Anaconda (3) power cables

    Mapleshade Samson V.3 four shelf solid maple rack, Micropoint brass footers
    Three 20 amp circuits.

  28. #128

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by BlueFox View Post
    How do you make a New post? I go to the index page, but can no longer make a new post.
    To start a new topic, you need to go to the forum you are going to open the topic.

    Eg.if topic is about subwoofers you need to go to Subwoofers Forum here:
    https://www.audioshark.org/subwoofers-13/

    Then in that forum, you'll see a POST NEW THREAD button at the top and bottom of threads list.

    This worked this way all along, nothing changed about it. Technically in every forum software, you need to go to a subforum to open a topic and forum software does not allow you to do that from main page, because it then can't know in which subforum the topic will be put into.

  29. #129

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by NorthStar View Post
    I also noticed that under Activity Stream > What's New? > More Activity ... the last one, "More Activity" is inoperative now; it simply brings you to the top of the page with the same last 30 messages (posts).

    That feature wasn't working about a week ago, then it came back and working again briefly, and now it seems to be not working anymore.
    yep, we are aware, thanks for the heads up though.

    Its back on now, I also increased number of new activities that page displays so you need that button less. (because it might go off again)

  30. #130
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    saṃsāra
    Posts
    608

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Logician View Post
    So its seems its somehow related to your Mac's safari. I'm not a Mac/Safari guy so I'm not able to tell you how you can do these but cleaning cookies and especially "cache" in your safari could really help.

    Until that, you can also use "mobile style" but its pretty limited, you can't access certain pages (eg. your user forum settings page) with mobile style so it would be a good idea to use it temporarily.

    You can also try a different browser on your mac. As far as I know Chrome and Firefox exists in apple store and they are free. Please try to install one of those and you can browse the site with them until safari issue is fixed.

    Unfortunately I'm not able to help more than that but I strongly believe its somehow related to the safari in your mac (and I suspect "safari cache" very strongly). If there were a general problem with safaris, safari in your iphone or in my ipad would also have the same problem.
    i guess since no other safari + mac users have reported problems then these problems are most likely unique to my browser + computer. clearing all cookies and the cache did not resolve this.

    i have the security settings set pretty high and use private browsing which clears the cookies/cache/history when the browser is closed and sandboxes each tab... i think these settings are somehow causing the ads not to load correctly which then causes the page load to fail. i say this because when i get a page load failure and then reload the page it will sometime reload correctly. the only difference between the two page load attempts are the specific ads being served as the audioshark content is the same.

    anyway, thanks for having a look at this.

    i will check back periodically to see if things resolve and the site is usable for me.
    kanjiroba yak + roon rock > t+a dac8 dsd > almarro a318b > viking acoustics berlin r mk2 | alp-tone audio analog cables

  31. #131
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    saṃsāra
    Posts
    608

    Re: Forum Update

    btw, these are all the websites downloading data, cookies, trackers, etc. from only audioshark. these were collected after clearing the cache and then using the site for about 5 mins.

    interesting that facebook is using ads to put trackers on my computer. even though i am not even a facebook user they still want (to steal) my data
    kanjiroba yak + roon rock > t+a dac8 dsd > almarro a318b > viking acoustics berlin r mk2 | alp-tone audio analog cables

  32. #132
    Audioshark
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    25,893

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by BlueFox View Post
    How do you make a New post? I go to the index page, but can no longer make a new post.
    I go to NEW Posts, top left hand corner. That will show you all the latest threads. If you want to start a new thread, go to the appropriate forum and create a new thread using the + Post New Thread



    My Systems: http://www.audioshark.org/showthread...481#post158481

    "We can hear everything we measure, but we can't measure everything we hear. Let your ears be your guide."

    Dealer for: Aqua Hi-Fi, Audio Research, Aurender, AudioQuest Cables & Power Products, Avantgarde Acoustics, Avid HiFi, Ayre Acoustics, Berkeley Audio Design, Boulder Amplifiers, Bowers & Wilkins (B&W), Bryston, Chord, EMM Labs, FirstWatt, Focal Headphones, Furutech, Fyne Audio Loudspeakers, GigaFoil, Gryphon Audio, Harbeth Loudspeakers, Hegel, HiFi Man, ISO Acoustics, Keces Power Supplies, Kuzma Turntables, Lumin, Luxman, Magico Loudspeakers, MBL Speakers & Electronics, MSB Technologies, MySonicLabs Phono Cartridges, Naim Audio, Ortofon, Pass Labs, Quadraspire, Shunyata Research, SimAudio, Stein Music Products, Stenheim Loudspeakers, Stillpoints, T+A Electronics, TechDAS/AirForce Turntables, VAC, Vicoustics, Viva Audio, VPI Industries, WireWorld Cables.

    https://suncoastaudio.com/
    Phone: 941-932-0282
    Facebook: https://www.facebook.com/Suncoast-Au...1105178279194/

  33. #133

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by aKnyght View Post
    btw, these are all the websites downloading data, cookies, trackers, etc. from only audioshark. these were collected after clearing the cache and then using the site for about 5 mins.

    interesting that facebook is using ads to put trackers on my computer. even though i am not even a facebook user they still want (to steal) my data
    I'll check this issue. As a web dev I hate facebook as much as you do, its everywhere. I'll look into vbulletin code and try to eliminate every unnecessary cookies that is not mandatory for forum features.

    I myself use firefox's facebook container add-on. Its very handy to stop facebook cookies in all sites you browse. Unfortunately they are everywhere because nearly all sites has "facebook login" feature which assists facebook members register your site easily without filling a lot of forms. For instance they are built-in nearly in all forum software developed since 2016 (including vbulletin 4.x we are using).

    We don't use "facebook login" or "facebook connect" features of forum software in audioshark so I believe we can get rid of that facebook cookie.

    I'll let you know after doing some work.

  34. #134
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2018
    Location
    saṃsāra
    Posts
    608

    Re: Forum Update

    thanks -- not really a big issue for me, i just found it interesting since i am not a FB user.

    as mentioned, i have enabled private browsing which sandboxes tabs and clears the cache of each tab when it closed... and, i generally use a single tab for each website.
    kanjiroba yak + roon rock > t+a dac8 dsd > almarro a318b > viking acoustics berlin r mk2 | alp-tone audio analog cables

  35. #135

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by aKnyght View Post
    thanks -- not really a big issue for me, i just found it interesting since i am not a FB user.

    as mentioned, i have enabled private browsing which sandboxes tabs and clears the cache of each tab when it closed... and, i generally use a single tab for each website.
    I cleaned them. There shouldn't be any facebook and addthis.com cookies anywhere in site. If you run into them in any place, please let me know (with exact url).

  36. #136
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Milford, MI
    Posts
    3,327

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by Logician View Post

    , I also increased number of new activities that page displays so you need that button less. (because it might go off again)

    You added so many posts to a page that I had to re-learn my keyboard shortcuts to quickly return to the top of a page.
    Jim

    D'Agostino Momentum M-400's & HD Pre-amp
    Wilson Alexandria X2 Series 2 speakers
    Digital: dCS Vivaldi DAC, Clock & Upsampler
    Analog: SME 20/3 with Esoteric E-03 Phono
    Transparent Opus Speaker Cable & Interconnects & Opus Power Cords
    Power Cords on Digital: Shunyata

  37. #137

    Re: Forum Update

    Quote Originally Posted by still-one View Post
    You added so many posts to a page that I had to re-learn my keyboard shortcuts to quickly return to the top of a page.
    You can customize number of posts displayed in a forum topic here:
    https://www.audioshark.org/profile.php?do=editoptions

    Just configure "Number of Posts to Show Per Page" as you wish. You can choose "5" if you want to display the forum as before.

    While you are at that page, you might also like to check other configurations there which can tailor forum's look according to your wish.

Page 3 of 3 FirstFirst 123
AudioShark - The Best High End Audio Discussion forum.

AudioShark forum is a leading forum site for High End Audio Discussion, Stereo System Discussion, Home Theater System Discussion, Best Home Stereo System Discussion, Home Theater Installation Discussion etc.

The AudioShark forum was created for sharing the passion of high-end Audio. We have Audiophiles from all over the world participating and sharing their knowledge. From novice to experts, you will find a friendly environment for discussing about High End Audio, Stereo System, Home Theater System, Home Stereo System, Home Theater Installation, Amplifiers, Speakers, Subwoofers, Integrated System, Acoustic treatments & Digital Room Corrections and many more.

At AudioShark, we also have incorporated an exciting Marketplace where members can peruse terrific buys on used gear, as well as meet dealers and discuss the purchase of new gear.

We are as crazy about this hobby as you are! So come on in and join us! Audioshark.org the Friendliest Audio Forum!

Industry Participation Disclosure : The owner and administrator of Audioshark is the owner of Suncoast Audio LLC in Sarasota Florida. Suncoast Audio has a full brick and mortar presence in Sarasota with several great show rooms with many world class brands. More information can be found at http://www.suncoastaudio.com

Audioshark is a community of like minded individuals. Audioshark welcomes participation from all manufacturers and owners of all brands and products. It is our belief that online forums provide a community of like minded audiophiles and music lovers to encourage the growth of this wonderful hobby.

Sincerely,
The Audioshark.org Team

Forum Update

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •