Welcome to the AudioShark Forums.
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    St. Louis, MO, USA
    Posts
    1,970

    Anyone else notice this?

    Recently I noticed when I open Conductor Tidal is not showing as an option. If I go into settings check streaming options then close settings Tidal will then appear where it normally shows.

    Anyone else havin this issue? I think it may have started after last recent update but not positive. I also updated to IOS 14.5, I'm pretty sure the issue arose before that.
    Aurender ACS10 w/Audioquest Diamond USB,
    Mark Levinson #526, 532h, JBL 4367's
    Clearaudio Performance DC w/Maestro cart
    All Clarus Crimson cabling, AC to binding post. Surgex
    HT: Marantz AV8003, Linn 5125, JBL SAM3ha, Revel s30,
    SVS PC13 Ultra
    Transparent, Analysis Plus & Tributaries. PS Audio filtering
    Sony XBR-75X940D & BDP
    Parasound P6, Coda CSX, Artisan speakers

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    USA
    Posts
    698

    Re: Anyone else notice this?

    Quote Originally Posted by Mr Peabody View Post
    Recently I noticed when I open Conductor Tidal is not showing as an option. If I go into settings check streaming options then close settings Tidal will then appear where it normally shows.

    Anyone else havin this issue? I think it may have started after last recent update but not positive. I also updated to IOS 14.5, I'm pretty sure the issue arose before that.
    I had a similar problem with Qobuz a few months back. If I stayed on the opening screen it took app 3 minutes for Qobuz to load. I did some testing and reduced my playlists from app. 500 songs to 300 songs. This sped things up but Qobuz still took 30 seconds to load.

    I contacted Ari. They did a lot of testing - weeks, months. They recently did an update that fixed the issue for me. Qobuz now opens immediately like it use to do.

    Your issue may or may not be related to my issue seeing you are having troubles with Tidal, not Qobuz.
    Sincerely,

    Calvin

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2017
    Location
    Kansas
    Posts
    145

    Re: Anyone else notice this?

    Hadn't noticed it, but now that I'm looking on purpose... Yes, I see the same thing. The Tidal icon doesn't load like it usually does. Like you mentioned, going to the Streaming Services page and back to the main interface caused Tidal to pop up. I'm on iPad app version 3.13.30 (released by Aurender 4 days ago). I noticed that I'm also due to update the Aurender system software to the latest version (is 5.21.272, should be 5.21.309). I'll do the update and see if that changes anything.

    Edit/Update:
    After updating the system software I still get the Tidal bug in the Conductor app. I found that selecting any other source (internet radio, spotify, etc) makes the Tidal icon appear and work, so that's at least one path that doesn't require visiting the Settings tab. My wife said she's noticed this for the past several days, so perhaps it's related to the app update that pushed over the weekend?
    Jeff

    Main System
    Streamer/Server: Aurender N100H; Disc Player: Oppo UDP-205; DAC: PS Audio Directstream Jr; Preamp: Wyred 4 Sound STP-SE Stage 2; Power Amp: ATI AT542NC; Speakers: Focal Sopra No. 3; Cables: Wireworld, Kimber, Cullin; Power: Ansuz Mainz8 X-TC, PS Audio Dectet, Furutech outlets

    Basement Media Room
    Streamer/Server: Aurender N100SC; Disc Player: Panasonic DB-UP9000; Surround Pre/Pro: Monoprice Monolith HTP-1; Power Amps: Apollon NC1200SL (custom 3-channel w/Sparkos SS2590 op amps), Apollon AS3600 6-channel; Speakers: Focal Kanta No. 3, Kanta Center, 300 ICW8 (x6); Subwoofer: Rythmik F18SE (x2); Cables: Wireworld, BlueJeans; Power: Torus RM20, Furman Elite 20PFi; Room Correction: Dirac Live w/ Bass Control; Video: Sony 77" A9G OLED

AudioShark - The Best High End Audio Discussion forum.

AudioShark forum is a leading forum site for High End Audio Discussion, Stereo System Discussion, Home Theater System Discussion, Best Home Stereo System Discussion, Home Theater Installation Discussion etc.

The AudioShark forum was created for sharing the passion of high-end Audio. We have Audiophiles from all over the world participating and sharing their knowledge. From novice to experts, you will find a friendly environment for discussing about High End Audio, Stereo System, Home Theater System, Home Stereo System, Home Theater Installation, Amplifiers, Speakers, Subwoofers, Integrated System, Acoustic treatments & Digital Room Corrections and many more.

At AudioShark, we also have incorporated an exciting Marketplace where members can peruse terrific buys on used gear, as well as meet dealers and discuss the purchase of new gear.

We are as crazy about this hobby as you are! So come on in and join us! Audioshark.org the Friendliest Audio Forum!

Industry Participation Disclosure : The owner and administrator of Audioshark is the owner of Suncoast Audio LLC in Sarasota Florida. Suncoast Audio has a full brick and mortar presence in Sarasota with several great show rooms with many world class brands. More information can be found at http://www.suncoastaudio.com

Audioshark is a community of like minded individuals. Audioshark welcomes participation from all manufacturers and owners of all brands and products. It is our belief that online forums provide a community of like minded audiophiles and music lovers to encourage the growth of this wonderful hobby.

Sincerely,
The Audioshark.org Team

Anyone else notice this?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •